Statistics for Заставе Европе

Click here to take the quiz!

General Stats

  • This quiz has been taken 1 554 times
  • The average score is 36 of 44

Answer Stats

Answer% Correct
Србија
100%
Хрватска
99%
Грчка
97%
Словенија
97%
Босна и Херцеговина
97%
Северна Македонија
97%
Црна Гора
97%
Албанија
97%
Шпанија
96%
Немачка
96%
Уједињено Краљевство
96%
Чешка
94%
Словачка
94%
Португалија
94%
Француска
90%
Русија
89%
Шведска
88%
Финска
88%
Италија
88%
Норвешка
85%
Данска
84%
Швајцарска
81%
Холандија
81%
Ирска
80%
Бугарска
80%
Пољска
80%
Белгија
79%
Аустрија
78%
Украјина
76%
Исланд
76%
Мађарска
76%
Белорусија
76%
Румунија
76%
Луксембург
75%
Малта
75%
Естонија
72%
Лихтенштајн
68%
Сан Марино
66%
Летонија
65%
Ватикан
65%
Молдавија
64%
Андора
63%
Литванија
63%
Монако
62%

Score Distribution

Percentile by Number Answered

Percent of People with Each Score

Your Score History

You have not taken this quiz