Statistics for Заставе Азије

Click here to take the quiz!

General Stats

  • This quiz has been taken 539 times
  • The average score is 33 of 48

Answer Stats

Answer% Correct
Кина
100%
Јапан
93%
Израел
93%
Турска
91%
Индија
91%
Јужна Кореја
91%
Кипар
90%
Вијетнам
85%
Непал
81%
Бангладеш
80%
Иран
80%
Пакистан
79%
Азербејџан
78%
Саудијска Арабија
77%
Шри Ланка
76%
Бутан
75%
Либан
74%
Грузија
73%
Филипини
72%
Казахстан
71%
Индонезија
70%
Јерменија
70%
Сингапур
69%
Северна Кореја
68%
Катар
68%
Малезија
68%
Киргистан
67%
Камбоџа
66%
Ирак
65%
Туркменистан
63%
Сирија
62%
Лаос
62%
Тајланд
60%
Уједињени Арапски Емирати
60%
Узбекистан
59%
Мјанмар
59%
Бахреин
58%
Авганистан
55%
Малдиви
55%
Јемен
54%
Јордан
52%
Монголија
52%
Кувајт
49%
Оман
47%
Источни Тимор
45%
Тајван
45%
Таџикистан
44%
Брунеј
42%

Score Distribution

Percentile by Number Answered

Percent of People with Each Score

Your Score History

You have not taken this quiz