Quizzes by TheWikivic

A list of all the public JetPunk quizzes released by user TheWikivic
Summary
# of Quizzes 50
# Subscribers 2
Times taken 2,233
Quizmaker Rank # 4,591
Filter
Random
TakenUpdatedQuiz
6252022-04-23Paroles (Difficile) "Bohemian Rhapsody" de Queen
1962023-01-16Warhammer 40k : the factions (a good one)
1302022-05-01Paroles (Difficile) We will rock you de Queen
1062021-01-09Pink Floyd : Albums Studio
1032022-01-18Discographie du groupe Nirvana
1032021-01-09Discographie du groupe Queen
942022-06-06Paroles (Difficile) "Billie Jean" de Michael Jackson
672021-01-10Queen : Albums Studio
592022-03-01Paroles : "Les Princes des Villes" Michel Berger
572022-06-04The Beatles : Albums studio
532022-01-31Pays voisins les plus peuplés.
532022-08-29Art du XXeme Oeuvres
352021-08-13Dieux Age of Mythology
342022-11-06Identification des portraits d'Empereurs Romains
292022-06-06Top 50 de l'Année 2007
272021-01-16Led Zeppelin : Albums studio
262022-06-06Les 50 plus grands tubs de la Décennie 80
252021-01-17The Rolling Stones : Albums studio
212022-06-04Top 50 de l'Année 1980
202021-08-14Civilisations Age of Empires I
182022-04-23Paroles (Difficile) "Stairway to Heaven" de Led Zeppelin
182022-06-05Top 50 de l'Année 2006
172022-01-05Discographie du groupe Led Zeppelin
172022-06-04Top 50 de l'Année 2000
172022-06-04Top 50 de l'Année 2005
162022-06-06Top 50 de l'Année 1984
162022-06-06Top 50 de l'Année 2003
142022-06-06Top 50 de l'Année 1987
142022-06-06Top 50 de l'Année 2002
142022-06-06Top 50 de l'Année 1983
142022-06-06Top 50 de l'Année 1982
142021-11-25Civilisations Age of Empires IV
132022-06-04Top 50 de l'Année 1995
132022-06-05Top 50 de l'Année 1986
132021-08-24Warhammer 40k Dawn of War I : units
132022-06-04Top 50 de l'Année 1981
122022-06-04Top 50 de l'Année 1985
122022-06-06Top 50 de l'Année 1988
122022-06-05Top 50 de l'Année 1996
112022-06-04Top 50 de l'Année 1991
112022-06-04Top 50 de l'Année 1990
112022-06-08King Crimson : Albums Studios
112022-06-06Top 50 de l'Année 1993
102022-06-05Top 50 de l'Année 2001
102022-06-06Top 50 de l'Année 1997
102022-06-06Top 50 de l'Année 1992
72021-08-13Les merveilles d'Age of Empire II
72021-01-09Discographie de Jimi Hendrix
32021-11-25Les Merveilles d'Age of Empires IV
22021-09-16Age of Empires II : The Wonders