Quizzes by ZedeFire

A list of all the public JetPunk quizzes released by user ZedeFire.
Summary
# of Quizzes 35
# Subscribers 0
Times taken 1,365
Quizmaker Rank # 6,524
Filter
Random
TakenUpdatedQuiz
1312022-08-09Finale Platzierung der Bundesliga 2021/2022
1182022-07-04Quiz sui Pokémon - #1
1062022-08-02Classifica Finale Serie A 2021/2022
1012022-08-08Classement Final de Ligue 1 2021/2022
882022-12-19Ex-Nomi di Paesi Moderni
802022-08-02Deutsche Wörter auf Italienisch
692022-12-18Albo D'Oro Mondiali
592022-08-02Clasificación Final de LaLiga 2021/2022
562022-06-18Pokémon di Kanto
512022-07-14Capitali quasi impossibili da scrivere (e da pronunciare)
402022-07-30Pokémon di Ash
342022-07-28Date Importanti nella Storia - #1
342022-06-26Países que limitan con Rusia
312022-07-28Date Importanti nella Storia - #2
302022-12-19Former Name of Modern Countries
302022-06-12Quiz sulla Scozia
282022-12-20Palmarès Des Mondiaux
272022-06-13Quiz sul Liechtenstein
252022-06-13Quiz sull'Australia
242022-12-21Salón De La Fama De La Copa Del Mundo
232022-12-20NBA Hall Of Fame
222022-07-17Pokémon di Tipo Buio
212022-12-21World Cup Hall Of Fame
212022-07-08Quiz sui Pokémon (Serie animata - Serie Gli Albori)
212022-08-05Classificeert Definitieve van de 2021/2022 Eredivisie
192022-06-03Quiz sulle console della Nintendo
162022-08-03Final Classification of Premier League 2021/2022
132023-01-05Top Scoring NBA Players In 2022
122022-07-17Pokémon di Tipo Coleottero
102022-09-02Videogiochi Della Serie The Legend of Zelda
92022-07-17Pokémon di Tipo Acciaio
82022-12-03Pokémon Con Forme Regionali
62023-02-01Singular Male Australian Open Hall Of Fame
22022-10-15Boomerang: Europe's Cards
02022-08-23Vlaada Chvátil's Boardgames