Statistics for Првих 100 женских имена по популарности у Србији

Click here to take the quiz!

General Stats

  • This quiz has been taken 2 519 times
  • The average score is 55 of 99

Answer Stats

РангИме% Correct
6Ана
98%
5Марија
96%
1Милица
95%
3Јована
94%
10Јелена
89%
7Катарина
88%
4Теодора
84%
20Ивана
84%
13Тијана
83%
2Анђела
83%
8Сара
83%
16Анастасија
81%
11Александра
80%
12Тамара
80%
17Кристина
78%
14Јана
77%
42Сања
76%
25Нина
74%
21Невена
73%
22Николина
72%
9Ања
71%
44Лена
71%
91Љиљана
69%
35Уна
69%
54Хелена
67%
43Лана
66%
30Маја
66%
27Нађа
66%
77Тања
66%
28Елена
65%
46Драгана
65%
36Вања
65%
63Ема
64%
31Бојана
64%
18Мина
64%
19Софија
64%
50Петра
63%
29Дуња
63%
66Љубица
63%
40Мила
61%
38Наташа
58%
34Емилија
57%
48Милена
57%
97Хана
56%
62Татјана
56%
33Тара
56%
68Теа
55%
45Марина
55%
47Даница
55%
74Соња
54%
51Сандра
54%
23Маша
54%
56Маријана
52%
87Оливера
52%
32Исидора
52%
53Лара
51%
37Миа
51%
64Зорана
49%
24Андреа
49%
90Дијана
49%
26Наталија
49%
49Ивона
48%
78Мирјана
48%
86Олга
47%
59Данијела
46%
41Валентина
45%
58Ирена
45%
39Андријана
43%
73Дејана
43%
60Ксенија
42%
93Тина
41%
75Леа
41%
57Магдалена
41%
70Ирина
40%
71Ленка
39%
69Виолета
39%
52Анђелија
38%
85Јасмина
38%
55Марта
38%
72Миња
36%
84Снежана
36%
80Неда
35%
67Миљана
35%
81Лидија
34%
79Душица
33%
61Сташа
33%
92Дарија
33%
98Јелисавета
32%
100Ружица
32%
65Анита
31%
83Анђелина
29%
94Сузана
29%
99Милана
29%
82Викторија
29%
76Симона
26%
96Дина
23%
89Ангелина
22%
88Доротеја
22%
95Елма
15%

Score Distribution

Percentile by Number Answered

Percent of People with Each Score

Your Score History

You have not taken this quiz