Uusi puiden istutuskumppani

+3

Tämä blogi on käännös Quizmasterin alkuperäisestä englanninkielisestä blogista, joka on julkaistu 8. marraskuuta 2019.

Päivitys maaliskuulta 2024: Emme enää päivitä puulaskuria jatkuvasti sivustollamme. Lukua päivitetään suunnilleen kerran vuodessa, kun teemme lahjoituksia. Tähän mennessä lahjoituksemme ovat johtaneet 571 640 istutettuun puuhun Trees for the Futuren toimesta ja 15 079 istutettuun puuhun Arbor Day Foundationin toimesta.

--------------------

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että teemme nyt yhteistyötä Trees for the Futuren kanssa. Heidän tavoitteenaan on auttaa ihmisiä Afrikassa metsäpuutarhojen viljelyssä. Nämä metsäpuutarhat eivät vain sido itseensä hiilidioksidia, vaan myös tarjoavat paikallisille tarhoja ylläpitäville viljelijöille arvokasta ruokaa ja metsätuotteita.

Voit lukea heidän lähestymistavastaan täältä ja löytää sponsorisivumme täältä.

Koska Trees for the Future työskentelee paikallisten afrikkalaisten viljelijöiden kanssa, pystyvät he kasvattamaan puita paljon alhaisempaan hintaan kuin aikaisempi kumppanimme, mikä selittää suuren hypyn istutettujen puiden määrässä.

Kuten aina, JetPunk on sitoutunut lahjoittamaan 5% tuloistamme puiden istuttamiseen. Kiitos jokaiselle sivustoamme käyttävälle, jotka ovat tehneet tästä mahdollista.

Kommentit
Ei vielä kommentteja