Een Nieuwe Bomenplantpartner

+7

Deze blog is een vertaling van de originele Engelse blog van Quizmaster, gepubliceerd op 8 november 2019. 

Update (December 2022): We updaten de bomenteller niet meer continu op onze website. Het aantal bomen zal ongeveer elk jaar geüpdatet worden zodra we een donatie gedaan hebben. Op dit moment hebben onze donaties geresulteerd in het planten van 500.840 bomen met partner Trees for the Future, en 15.079 bomen met de Arbor Day Foundation.

We kunnen trots aankondigen dat we een nieuwe partner om bomen mee te planten hebben gevonden in Trees for the Future! Hun missie is het helpen van mensen in Afrika met het planten van tuinen vol bomen. Deze boomtuinen absorberen niet alleen koolstofdioxide, er groeit ook waardevol voedsel en bosproducten voor de boeren die hen onderhouden.

U kunt hier over hun aanpak lezen, en onze sponsorpagina is hier te zien.

Omdat Trees for the Future met lokale boeren in Afrika werkt kunnen zij veel goedkoper bomen planten dan onze vorige partner, wat de reden is waarom onze bomenteller opeens een grote sprong heeft gemaakt.

JetPunk zal altijd 5% van de omzet doneren aan het planten van bomen. We willen iedereen die deze website gebruikt heel erg bedanken dat zij dit mogelijk maken.

1 Opmerkingen
+6
Level 2
28 jun 2023
Love you Simon